Informatie over onze praktijk tijdens de Coronacrisis

In deze tijden van Corona verandert er veel, de situatie is elke dag anders. Dat geldt voor iedereen –  dus ook voor u en voor ons. We doen ons uiterste best om onze zorgverlening aan te passen aan de nieuwe situatie. Daar hebben wij enige tijd voor nodig. Natuurlijk wilt u wel weten wat de Corona-maatregelen betekenen voor uw behandeling bij onze praktijk. Daarom zetten wij de meest gestelde vragen alvast voor u op een rijtje

Is de praktijk nog open?

Nee, alleen indien echt noodzakelijk, en als de arts uitdrukkelijk aangeeft dat wij u moeten zien. Alleen dan kunnen wij een afspraak met u maken voor een fysieke behandeling. Daarbij nemen wij alle veiligheidsmaatregelen van het RIVM in acht.

Ik zit midden in een behandeling. Hoe gaat het nu verder?

Onze beroepsvereniging raadt ons aan zorg te blijven bieden maar daarbij zeer terughoudend te zijn met face-to-face consulten. Wij volgen dit advies op en we bieden vanaf nu online of telefonische behandelconsulten. Videoconsulten zijn veilig en AVG-proof. Uw therapeut neemt telefonisch contact met u op om te horen of u van deze vorm van behandelen gebruik wilt maken.

Ik heb een verwijzing voor fysiotherapie/oefentherapie van mijn arts gekregen. Kan ik mij aanmelden?

Ja, u kunt zich aanmelden door de voicemail in te spreken op telefoonnummer 020-682 26 47. Mailen naar info@otmbl.nl kan ook.

Vermeld duidelijk uw naam en telefoonnummer. Wij nemen op werkdagen nog dezelfde dag contact met u op om een afspraak met u te maken. De intake en behandeling zal online plaatsvinden of, op indicatie van uw arts, face-to-face.

Ik heb nog een afspraak staan met mijn therapeut. Wat gebeurt daarmee?

Uw therapeut zal telefonisch contact met u opnemen. De afspraak wordt dan geannuleerd en u kunt aangeven of u geïnteresseerd bent in een video- of telefonisch consult. De therapeut maakt dan een nieuwe afspraak met u.

Kan ik contact opnemen met mijn therapeut?

Ja, u kunt uw therapeut bellen of mailen:

Tessa Berwald 06-40504523 – info@otmbl.nl

Astrid Croese, 06-55898496  – astrid.croese@otmbl.nl

Wendy Oei, 06-31778840 – wendy.oei@otmbl.nl

Hanna Onatli 06-15640123 – hanna.onatli@otmbl.nl

Saaida Tanane, 06-24310431 – saaida.tanane@otmbl.nl

Gamze Unlu, 06-85670685 – info@otmbl.nl

Wanneer gaat de praktijk weer open?

Wij volgen de berichtgeving van de overheid en volgen het advies van onze beroepsvereniging en het Paramedisch Platform op. Daarom is onze praktijk tot nader orde gesloten zijn.

Voor vragen, oefeningen, adviezen of overleg zijn wij bereikbaar op telefoonnummer

020.682 26 47 of mail info@otmbl.nl

Als u de voicemail inspreekt bellen wij u op werkdagen nog dezelfde dag terug.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.